Porumb dulce și supă de pui

Porumb dulce și supă de pui
Porumb dulce și supa de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir hunk, oțet de orez nesezonat, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. 333 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Pui Și Porumb Dulce, Supă de pui și porumb dulce, și Supă De Pui Și Porumb Dulce.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: pânză de brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Se toarnă 10 căni de apă într-o oală mare și se fierbe la foc mare. În timp ce se apropie de temperatură, aruncați prazul, morcovul și bucata de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
StocStoc
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Așezați coriandrul și boabele de piper într-un pătrat mic de pânză de brânză. Se leagă cu sfoară de bucătărie și se adaugă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
CoriandruCoriandru
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Îndepărtați pieptul de pui, îndepărtați excesul de grăsime și aruncați pieptul de pui în oală. Lăsați întregul lot să fiarbă, apoi întoarceți-l și fierbeți, acoperit, până când puiul este gătit și fraged, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
5
Scoateți puiul și lăsați-l să se răcească. Strecurați bulionul și aruncați prazul, morcovii, ghimbirul și plicul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
GhimbirGhimbir
PrazPraz
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6
Puneți stocul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
7
Adăugați porumbul cremă, cuburile de bouillon, ghimbirul tocat, scallions și uleiul de susan. Păstrați supa la foc mic în timp ce scoateți puiul din os și mărunțiți fin folosind o furculiță. (Sau îl puteți tăia foarte subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Porumb CremăPorumb Cremă
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
GhimbirGhimbir
8
Ridicați focul la mare și aduceți supa la fierbere. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, amestecați amidonul de porumb cu apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
9
Adăugați jumătate în supă în timp ce amestecați. Se lasă să fiarbă până se îngroașă la consistența supei pe placul tău. (Dacă nu se îngroașă, adăugați suspensia rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
10
Întoarceți căldura înapoi la mediu. Într-un alt castron mic, bateți albușurile cu puțină apă. Amestecați supa în cercuri în timp ce adăugați albușurile într-un flux constant; ar trebui să formeze mănunchiuri destul de albe pe suprafața supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați puiul mărunțit și oțetul de orez. Gatiti 5 minute, lasand totul sa se incalzeasca. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Oțet De OrezOțet De Orez
CondimenteCondimente
12
Serviți cu un strop de sos de soia și câteva dintre verdele de scallion rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista