Porumb dulce și supa de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir hunk, oțet de orez nesezonat, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. 333 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Pui Și Porumb Dulce, Supă de pui și porumb dulce, și Supă De Pui Și Porumb Dulce.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: pânză de brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Se toarnă 10 căni de apă într-o oală mare și se fierbe la foc mare. În timp ce se apropie de temperatură, aruncați prazul, morcovul și bucata de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ghimbir
Stoc
Apă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Așezați coriandrul și boabele de piper într-un pătrat mic de pânză de brânză. Se leagă cu sfoară de bucătărie și se adaugă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Coriandru
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Îndepărtați pieptul de pui, îndepărtați excesul de grăsime și aruncați pieptul de pui în oală. Lăsați întregul lot să fiarbă, apoi întoarceți-l și fierbeți, acoperit, până când puiul este gătit și fraged, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
5
Scoateți puiul și lăsați-l să se răcească. Strecurați bulionul și aruncați prazul, morcovii, ghimbirul și plicul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pui întreg
Ghimbir
Praz
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6
Puneți stocul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
7
Adăugați porumbul cremă, cuburile de bouillon, ghimbirul tocat, scallions și uleiul de susan. Păstrați supa la foc mic în timp ce scoateți puiul din os și mărunțiți fin folosind o furculiță. (Sau îl puteți tăia foarte subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Porumb Cremă
Ulei De Susan
Ceapa Verde
Pui întreg
Ghimbir
8
Ridicați focul la mare și aduceți supa la fierbere. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, amestecați amidonul de porumb cu apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bol
9
Adăugați jumătate în supă în timp ce amestecați. Se lasă să fiarbă până se îngroașă la consistența supei pe placul tău. (Dacă nu se îngroașă, adăugați suspensia rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
10
Întoarceți căldura înapoi la mediu. Într-un alt castron mic, bateți albușurile cu puțină apă. Amestecați supa în cercuri în timp ce adăugați albușurile într-un flux constant; ar trebui să formeze mănunchiuri destul de albe pe suprafața supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați puiul mărunțit și oțetul de orez. Gatiti 5 minute, lasand totul sa se incalzeasca. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Oțet De Orez
Condimente
12
Serviți cu un strop de sos de soia și câteva dintre verdele de scallion rezervat.