Porumb Crusted Pește Roșu
Peștele roșu cu crustă de porumb este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 358 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fileurile de snapper, boabele de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Fileuri de pește cu crustă de fulgi de porumb cu sos Tartar Dilled, Fileuri De Pește Cu Coajă De Porumb Cu Chile-Cilantro Aioli, și Albastru cip de porumb Crusted pește bastoane cu ardei rosu Coulis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Combinați boabele de porumb, ardeiul gras, ceapa și amidonul de porumb într-un castron; pus deoparte.
Presărați condimentul creol peste snapper roșu. Dragați peștele în făină, apoi înmuiați-le în albușuri. Înveliți ambele părți ale peștelui apăsând amestecul de porumb în albușuri.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie sigură la cuptor peste mâncare medie-mare. Aranjați fileurile în tigaie și prăjiți până devin aurii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Introduceți tigaia în cuptorul preîncălzit și continuați să gătiți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, încă 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.