Porumb Cremă La Cuptor
Porumbul cu cremă coaptă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, unt, sare de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Brânză cremă la cuptor, Cheddar și porumb cu slănină, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Porumb Copt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare bateți ouăle cu lapte. Amestecați porumbul și untul. Se amestecă făina, zahărul, piperul negru, sarea de țelină, praful de ceapă și praful de usturoi.
Transferați pe o farfurie de plăcintă de sticlă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când blatul este auriu și bubuit.
Se lasă să se răcească 10 minute înainte de servire.