Porumb cremos cu mazăre de zahăr și Scallions

Porumb cremos cu mazăre de zahăr și Scallions
Porumbul cremos cu mazăre de zahăr și Scallions ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 147 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,49 USD pe porție. Dacă aveți piper, porumb urechi, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr, Scallions și mentă, Salată De Cartofi Cu Mazăre De Zahăr Și Vinetă Cremoasă De Tarhon, și Tofu Cu Mazăre Snap Și Scallions.

Instrucțiuni

1
Gatiti zaharul in 6 loturi intr-o oala de 8 litri cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 1 minut (reveniti la fierbere intre loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Scurgeți apăsările de zahăr și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Gatiti porumbul in 2 loturi in aceeasi oala cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 3 minute (reveniti la fierbere intre loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scurgeți porumbul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Tăiați sâmburii și aruncați știuleții.
8
Chiar înainte de servire, fierbeți smântâna și scallions într - o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc mare, până când se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați snap-uri de zahăr, porumb, sare și piper și gătiți, aruncând, până când legumele sunt acoperite și încălzite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
ZahărZahăr
PorumbPorumb
SareSare
1
* Snap-urile de zahăr și porumbul pot fi gătite cu 1 zi înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista