Porumb cremos cu mazăre de zahăr și Scallions
Porumbul cremos cu mazăre de zahăr și Scallions ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 147 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,49 USD pe porție. Dacă aveți piper, porumb urechi, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr, Scallions și mentă, Salată De Cartofi Cu Mazăre De Zahăr Și Vinetă Cremoasă De Tarhon, și Tofu Cu Mazăre Snap Și Scallions.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul in 6 loturi intr-o oala de 8 litri cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 1 minut (reveniti la fierbere intre loturi).
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți apăsările de zahăr și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Gatiti porumbul in 2 loturi in aceeasi oala cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 3 minute (reveniti la fierbere intre loturi).
Transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți porumbul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Tăiați sâmburii și aruncați știuleții.
Chiar înainte de servire, fierbeți smântâna și scallions într - o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc mare, până când se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați snap-uri de zahăr, porumb, sare și piper și gătiți, aruncând, până când legumele sunt acoperite și încălzite, aproximativ 2 minute.
* Snap-urile de zahăr și porumbul pot fi gătite cu 1 zi înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie.