Porumb Copt Indian

Porumb Copt Indian
Porumbul copt Indian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 356 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ardei jalapeno, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb copt Indian spaniol Luby, Salată De Porumb Indian, și Prăjituri Indiene De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pâinea de porumb conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește și se sfărâmă suficient pentru a măsura 2 căni; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 lingură de picături. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
La picături, adăugați țelina, ardeiul verde și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se sotează 2-3 minute sau până se înmoaie.
6
Scoateți din căldură; deoparte.
7
Într-o cratiță, topiți 1/2 cană de unt. Se amestecă laptele, porumbul, jalapeno, pimientos, zahăr, sare, amestec de legume și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Adăugați 1 cană firimituri de pâine de porumb. Gatiti timp de 8-10 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Transferați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Topiți untul rămas; aruncați cu firimiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Se presară deasupra aluatului.
11
Coaceți la 350 de minute timp de 18-20 de minute sau până când bulele în jurul marginilor și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este L ' Ecole 41 Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
Acest Chenin Blanc proaspăt și vibrant prezintă aromatice expresive abundente de iasomie, fructe de pasiune și floare de portocal, cu arome de fructe stelare și măr, pe un finisaj mineral echilibrat și crocant.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista