Porumb, ardei gras și saut de dovlecel 4
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Porumbul, ardeiul gras și Zucchini saut saut ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. Un amestec de ardei gras, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Porumb, ardei gras și saut de dovlecel 4, Zucchini Si Ardei Gras Rosu Saut 4, și Saut de ardei gras si porumb 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Așezați un recipient mare pe un prosop umed. Îndoiți un prosop de hârtie în sferturi și așezați-l în interiorul recipientului. Stați 1 ureche de porumb pe prosopul de hârtie, folosind tulpina ca mâner. Folosind un cuțit de tăiat, feliați în jos, lăsând sâmburii să cadă în recipient. Rotiți știuletul și continuați până când toate miezurile au fost îndepărtate; aruncați știuletul. Repetați cu a doua ureche de porumb. Puneți porumbul deoparte și aruncați prosopul de hârtie.Creșteți focul la mediu, adăugați dovleceii, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este crocant-fraged, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Adăugați porumbul, amestecați pentru a combina și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Opriți focul și amestecați busuiocul și sucul de lămâie măsurat. Gustați și condimentați cu sare, piper și suc suplimentar de lămâie, după cum este necesar.