Portocaliu-Marshmallow Pops

Portocaliu-Marshmallow Pops
O porție conține 1193 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $2.46 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de marshmallows, apă, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Marshmallow Pops, Marshmallow Pops, și Marshmallow Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se răcește ușor. Adăugați treptat suc de portocale și gelatină în înghețată într-un castron mare, bătând cu mixerul după fiecare adăugare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
înghețatăînghețată
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Introduceți bastonul pop din lemn în centrul fiecărei marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Loc, marshmallow-end în jos, în fiecare din 12 (5-oz.) pahare de hârtie sau plastic. Lingura aproximativ 1 lingura. amestec de gelatină în fiecare cană; congelați 30 min. sau până ușor ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
GelatinăGelatină
4
Se toarnă amestecul de gelatină rămas în cupe; congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
5
Scoateți PoP-urile din cupe înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista