Portocaliu-Marshmallow Pops
O porție conține 1193 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $2.46 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de marshmallows, apă, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Marshmallow Pops, Marshmallow Pops, și Marshmallow Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se răcește ușor. Adăugați treptat suc de portocale și gelatină în înghețată într-un castron mare, bătând cu mixerul după fiecare adăugare până la amestecare.
Introduceți bastonul pop din lemn în centrul fiecărei marshmallow.
Loc, marshmallow-end în jos, în fiecare din 12 (5-oz.) pahare de hârtie sau plastic. Lingura aproximativ 1 lingura. amestec de gelatină în fiecare cană; congelați 30 min. sau până ușor ferm.
Se toarnă amestecul de gelatină rămas în cupe; congelați 4 ore sau până când este ferm.
Scoateți PoP-urile din cupe înainte de servire.