Portobello și salată de sparanghel
Portobello și salata de sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 231 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, fulgi de pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați OUĂ COAPTE CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), Salată De Portobello Chipotle, și Salată De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile din ciupercile portobello.
Ungeți ciupercile, sparanghelul și roșiile cu ulei de măsline. Grătați ciupercile la foc mediu până când sunt fragede, 4 până la 5 minute pe fiecare parte, întorcându-se ocazional.
Tăiați ciupercile în fâșii subțiri; așezați într-un bol mediu.
Grătați sparanghelul la foc mediu timp de 3 până la 4 minute, întorcându-se ocazional.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 2 inci; adăugați la ciuperci în castron.
Roșiile la grătar, tăiate cu fața în jos, la foc mediu timp de 3 minute.
Adăugați la ciuperci și sparanghel și aruncați pastele.
Stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Se presară cu condimente, aruncând ușor pentru a acoperi.
Combinați toate ingredientele într-un castron și transferați într-un recipient etanș. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la 6 luni.