Portobello umplute cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată

Portobello umplute cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 774 calorii, 36g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Portobello cu pastă de piper prăjită și Mozzarella afumată, Ciuperci Portobello Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți cârnații și feliile de ceapă cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile.
Puneți cârnații și ceapa într-o tigaie, adăugați vinul și gătiți până când vinul este complet redus. În timp ce vinul se reduce, rupeți cârnații în bucăți mici.
Adăugați spanacul, 1/2 cană de apă și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand spanacul s-a ofilit, aproximativ 2 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă cele 2 linguri de busuioc, 2 linguri de pătrunjel și brânză și se lasă să se răcească ușor.
Încălziți grătarul la înălțime.
Ungeți capacele de ciuperci pe ambele părți cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper.
Așezați ciupercile pe grătar, cu partea de sus în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Scoateți ciupercile de pe grătar și așezați-le pe o suprafață plană, cu capacul în jos. Umpleți ciupercile cu amestecul de cârnați și acoperiți fiecare cu câteva felii de roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper și așezați-le pe grătar, cu capacul în jos, închideți capacul și gătiți până când ciuperca și umplutura s-au încălzit, brânza s-a topit și roșiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Scoateți pe un platou și presărați blaturile cu pătrunjelul și busuiocul rămas.