Portobello umplute cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată
Portobello umplute cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 774 calorii, 36g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Portobello cu pastă de piper prăjită și Mozzarella afumată, Ciuperci Portobello Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți cârnații și feliile de ceapă cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Puneți cârnații și ceapa într-o tigaie, adăugați vinul și gătiți până când vinul este complet redus. În timp ce vinul se reduce, rupeți cârnații în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați spanacul, 1/2 cană de apă și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand spanacul s-a ofilit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Se scoate de pe foc și se amestecă cele 2 linguri de busuioc, 2 linguri de pătrunjel și brânză și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Ungeți capacele de ciuperci pe ambele părți cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Așezați ciupercile pe grătar, cu partea de sus în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți ciupercile de pe grătar și așezați-le pe o suprafață plană, cu capacul în jos. Umpleți ciupercile cu amestecul de cârnați și acoperiți fiecare cu câteva felii de roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper și așezați-le pe grătar, cu capacul în jos, închideți capacul și gătiți până când ciuperca și umplutura s-au încălzit, brânza s-a topit și roșiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Scoateți pe un platou și presărați blaturile cu pătrunjelul și busuiocul rămas.