Portobello Stive
Portobello Stacks este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, vinete, brânză provolone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stive de dovlecei și Portobello, Stive de friptură la grătar și Portobello, și Stive de mic dejun cu ciuperci portobello prăjite cu slănină Canadiană.
Instrucțiuni
Marinati ciupercile si ceapa in otet balsamic timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pe un strat de tigaie antiaderent în patru stive: vinete, ciuperci, ceapă, roșii și brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când brânza se rumeneste.