Portobello Ripiene Con Pollo

Portobello Ripiene Con Pollo
Portobello Ripiene Con Pollo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 12,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1476 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, spanac, piper serrano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Carote ripiene, Caise cu sirop Amaretto (Albicocche Ripiene), și Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie sotată, adăugați toate ingredientele (cu excepția cremei) și reduceți la foc mediu la o consistență de sirop. Apoi adăugați smântână și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Într-un robot de bucătărie sau într-un blender, curățați toate ingredientele până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați ulei de măsline, usturoi și ciuperci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Sote până când au început să se înmoaie.
4
Adăugați ciupercile sotate, firimiturile de pâine condimentate și un vârf de sare și piper în robotul de bucătărie. Se amestecă până se încorporează, dar încă granular. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Preîncălziți grătarul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Pe o tavă de plăcintă sau o tigaie mică, așezați 1 tulpină de capac de ciuperci la grătar cu fața în sus. Spoon ciuperci pesto pe partea de sus a capacului de ciuperci. Top pesto cu un strat de spanac sotat. Apoi adăugați fâșii de pui la grătar într-un model asemănător ventilatorului. Apoi se acoperă cu mozzarella proaspătă și capacul de ciuperci rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
Pui La GratarPui La Gratar
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați apă în tigaie pentru umiditate și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Acoperiți partea inferioară a plăcii de servire cu sosul de bază. Folosind o spatulă metalică, așezați cu grijă ciuperca coaptă pe farfurie. Folosind o sticlă sau o lingură de squirt, dungați sosul de sus pe lungimea benzilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Garnisiți cu chiffonade de spanac, dacă utilizați, și brunoise de ardei gras, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou

Ingrediente

1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui, la grătar, 3/4 terminat, tăiat în fâșii de 1/2 inchpiept de pui, la grătar, 3/4 terminat, tăiat în fâșii de 1/2 inch1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 cană alune măcinate fin1 cană alune măcinate fin851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mozzarella proaspătămozzarella proaspătă12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjite1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)Capac de ciuperci Portobello, tocatCapac de ciuperci Portobello, tocat21 litru de lapte integral, la temperatura camereicapace de ciuperci portobello, la grătarcapace de ciuperci portobello, la grătar281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 linguri crengute de marar proaspat culese2 linguri crengute de marar proaspat culese851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.semințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu prăjit, curățat și însămânțatardei gras roșu prăjit, curățat și însămânțat1pentru fiecare.Sare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pesmet condimentatpesmet condimentat1lime, coaja de la 1 lime, sucul de la ambelelime, coaja de la 1 lime, sucul de la ambele4Capace de ciuperci Shitake, tocateCapace de ciuperci Shitake, tocate851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spanac proaspăt, sotat ușorspanac proaspăt, sotat ușor281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41pentru fiecare.Spanac, felii subțiri sau chiffonade, opționalSpanac, felii subțiri sau chiffonade, opțional1miciArdei gras, brunoise sau zaruri, opționalArdei gras, brunoise sau zaruri, opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista