Portobello Ripiene Con Pollo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 12,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1476 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, spanac, piper serrano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Carote ripiene, Caise cu sirop Amaretto (Albicocche Ripiene), și Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie sotată, adăugați toate ingredientele (cu excepția cremei) și reduceți la foc mediu la o consistență de sirop. Apoi adăugați smântână și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Într-un robot de bucătărie sau într-un blender, curățați toate ingredientele până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați ulei de măsline, usturoi și ciuperci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Sote până când au început să se înmoaie.
4
Adăugați ciupercile sotate, firimiturile de pâine condimentate și un vârf de sare și piper în robotul de bucătărie. Se amestecă până se încorporează, dar încă granular. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Condimentat
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Preîncălziți grătarul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pe o tavă de plăcintă sau o tigaie mică, așezați 1 tulpină de capac de ciuperci la grătar cu fața în sus. Spoon ciuperci pesto pe partea de sus a capacului de ciuperci. Top pesto cu un strat de spanac sotat. Apoi adăugați fâșii de pui la grătar într-un model asemănător ventilatorului. Apoi se acoperă cu mozzarella proaspătă și capacul de ciuperci rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Proaspătă
Pui La Gratar
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați apă în tigaie pentru umiditate și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Acoperiți partea inferioară a plăcii de servire cu sosul de bază. Folosind o spatulă metalică, așezați cu grijă ciuperca coaptă pe farfurie. Folosind o sticlă sau o lingură de squirt, dungați sosul de sus pe lungimea benzilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Garnisiți cu chiffonade de spanac, dacă utilizați, și brunoise de ardei gras, dacă utilizați.