Portobello prăjită, ardei roșu și salată de rucola pentru una
Prăjită Portobello, ardei rosu, si salata rucola pentru unul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,89 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 314 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți frunze de rucola, usturoi, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu o bucată de folie de aluminiu.
Ungeți ciuperca pe ambele părți cu ulei de măsline și așezați-o cu fața în sus pe foaia de copt.
Stropiți cu orice ulei de măsline rămas și oțetul de vin roșu.
Se presară cu usturoi feliat și șalotă; condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu bucata de ardei roșu prăjit și se înfășoară bine folia în jurul ciupercii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciuperca este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Aruncați rucola cu brânză Romano și sos de salată.
Așezați pe o farfurie și acoperiți cu ciuperca fierbinte și piperul. Sapă!