Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră

Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră
Portobello la grătar-Pitas cu brânză de capră este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de roșii, brânză de capră, runde de pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Încercați Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră, Pitas de legume și brânză de capră la grătar, și Pitas de legume la grătar cu brânză de capră și Mayo Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
2
Combinați usturoiul și uleiul; periați uniform peste pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
3
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
4
Puneți pitas în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste ciuperci și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
6
Așezați ciupercile în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Scoateți ciupercile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Adăugați roșiile în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Întindeți brânza de capră uniform peste pitas. Aranjați ciupercile și roșiile uniform peste pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
10
Se presară cu busuioc tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista