Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră
Portobello la grătar-Pitas cu brânză de capră este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de roșii, brânză de capră, runde de pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Încercați Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră, Pitas de legume și brânză de capră la grătar, și Pitas de legume la grătar cu brânză de capră și Mayo Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Combinați usturoiul și uleiul; periați uniform peste pitas.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste pitas.
Puneți pitas în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la prăjit.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste ciuperci și roșii.
Așezați ciupercile în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură o dată.
Scoateți ciupercile din tigaie.
Adăugați roșiile în tigaie; gatiti 1 minut.
Întindeți brânza de capră uniform peste pitas. Aranjați ciupercile și roșiile uniform peste pitas.
Se presară cu busuioc tocat.