Portabella la grătar și sandvișuri cu ardei gras
O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, frunze de salată, capace de ciuperci portabella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Portobello la grătar, ardei gras și sandvișuri cu brânză de capră, Pesto de ardei gras afumat pe sandvișuri de pui la grătar, și Salată Portabellan și Bulgur la grătar "sandvișuri" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Ungeți ciupercile, ardeiul gras și ceapa cu ulei; se presară cu sare condimentată.
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok").
Așezați coșul de grătar pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, agitând coșul ocazional pentru a transforma legumele, până când ardeiul gras și ceapa sunt crocante-fragede și ciupercile sunt doar fragede.
Tăiați pâinea orizontal în jumătate.
Se amestecă maioneza și pesto; se întinde pe părțile tăiate ale pâinii.
Puneți salată verde și legume la grătar pe jumătatea inferioară a pâinii.
Adăugați partea de sus a pâinii.