Port Rubin-coaste scurte fierte și piure de cartofi

Port Rubin-coaste scurte fierte și piure de cartofi
Reteta Ruby Port-fiert coaste scurte și piure de cartofi pot fi făcute în aproximativ 4 ore. Pentru 6,13 USD pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 806 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, sare kosher și piper grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, Coaste scurte fierte cu aragaz lent, cu piure de cartofi, și Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se usucă carnea și se presară liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și rumeniți bine carnea pe toate părțile în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Transferați coastele scurte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
5
Scurgeți grăsimea din oală și adăugați uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și gătiți până se înmoaie, 6 până la 7 minute. Se amestecă făina 1 minut, apoi se adaugă pasta de roșii și se continuă agitarea până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Se toarnă portul și se întorc coastele în oală. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și reduceți portul la jumătate, aproximativ 30 de minute. Se amestecă bulionul, cimbru, salvie, rozmarin, maghiran, usturoi și mâna de pătrunjel. Reveniți la fierbere, apoi acoperiți și dați la cuptor, 2 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
PortPort
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
De îndată ce scoateți carnea de vită din cuptor, aduceți cartofii la fiert în apă sărată și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Transferați carnea de vită într-un platou și strecurați sosul. Degresați grăsimea fie plasând rapid cuburi de gheață într-o oală de metal plină cu sos (grăsimea se va lipi de fundul oalei), fie lingând cu grijă grăsimea de pe suprafață cu o lingură mare. Întoarceți sosul la foc pentru a reduce și îngroșa puțin în timp ce cartofii gătesc. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Scurgeți cartofii și reveniți la oala fierbinte. Puneți cartofii cu smântâna și untul și condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Serviți coastele cu cartofii și acoperiți cu sosul, Semințele de rodie, dacă le folosiți, și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
12
Se servește cu fasole verde aburită sau salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista