Port Rubin-coaste scurte fierte și piure de cartofi

Port Rubin-coaste scurte fierte și piure de cartofi
Reteta Ruby Port-fiert coaste scurte și piure de cartofi pot fi făcute în aproximativ 4 ore. Pentru 6,13 USD pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 806 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, sare kosher și piper grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, Coaste scurte fierte cu aragaz lent, cu piure de cartofi, și Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se usucă carnea și se presară liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și rumeniți bine carnea pe toate părțile în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Transferați coastele scurte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Scurgeți grăsimea din oală și adăugați uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și gătiți până se înmoaie, 6 până la 7 minute. Se amestecă făina 1 minut, apoi se adaugă pasta de roșii și se continuă agitarea până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Se toarnă portul și se întorc coastele în oală. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și reduceți portul la jumătate, aproximativ 30 de minute. Se amestecă bulionul, cimbru, salvie, rozmarin, maghiran, usturoi și mâna de pătrunjel. Reveniți la fierbere, apoi acoperiți și dați la cuptor, 2 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
PortPort
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
De îndată ce scoateți carnea de vită din cuptor, aduceți cartofii la fiert în apă sărată și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați carnea de vită într-un platou și strecurați sosul. Degresați grăsimea fie plasând rapid cuburi de gheață într-o oală de metal plină cu sos (grăsimea se va lipi de fundul oalei), fie lingând cu grijă grăsimea de pe suprafață cu o lingură mare. Întoarceți sosul la foc pentru a reduce și îngroșa puțin în timp ce cartofii gătesc. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Scurgeți cartofii și reveniți la oala fierbinte. Puneți cartofii cu smântâna și untul și condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Serviți coastele cu cartofii și acoperiți cu sosul, Semințele de rodie, dacă le folosiți, și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12
Se servește cu fasole verde aburită sau salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista