Salata de fructe Port-afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 166 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gelatina, mărul Granny smith, gelatina cu aromă de afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gelatină De Afine Cu Fructe, Fructe De Afine Savura, și Gem De Port De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați gelatină fără aromă peste port; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
Port
2
Combinați gelatina de afine, ghimbirul și condimentul într-un castron mare; amestecați bine. Se amestecă apa clocotită și amestecul de port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Bomboane Runts
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Port
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați sosul de afine și apa cu gheață; se amestecă bine. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Combinați mărul, zmeura și ananasul; se amestecă în amestec de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bomboane Runts
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Se toarnă într-o matriță de gelatină cu 8 căni; se răcește 4 ore sau până se fixează. Pentru a unmold, dip mucegai în apă fierbinte timp de 5 secunde; invertit pe platou de servire.