Porchetta Prăjită

Porchetta Prăjită
Porchetta prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, salvie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Porchetta Prăjită, Pollo în porchetta (pui prăjit la scuipat cu umplutură de Pancetta), și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sfoară de măcelari
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fundul, urmând capacul de grăsime, până când îl puteți roti plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Faceți o pastă cu uleiul de măsline, usturoiul, ierburile proaspete, semințele de fenicul și coaja. Luați jumătate din sare și presărați interiorul expus al fundului. Faceți același lucru cu jumătate din ardeiul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se toarnă pasta de plante pe fund.
7
Răspândiți uniform în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Rotiți carnea înapoi pe sine, creând o roată mare de carne de porc și ierburi. Asigurați friptura împreună folosind sfoară de măcelărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Presărați exteriorul fripturii cu restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
10
Așezați fundul pe un suport de prăjire în interiorul unei tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Puneți fundul în cuptor și gătiți timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când interiorul este de 140 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Se lasă să se răcească și se taie.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista