Porchetta Prăjită
Porchetta prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, salvie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Porchetta Prăjită, Pollo în porchetta (pui prăjit la scuipat cu umplutură de Pancetta), și Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sfoară de măcelari
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fundul, urmând capacul de grăsime, până când îl puteți roti plat.
Faceți o pastă cu uleiul de măsline, usturoiul, ierburile proaspete, semințele de fenicul și coaja. Luați jumătate din sare și presărați interiorul expus al fundului. Faceți același lucru cu jumătate din ardeiul negru.
Se toarnă pasta de plante pe fund.
Răspândiți uniform în carne.
Rotiți carnea înapoi pe sine, creând o roată mare de carne de porc și ierburi. Asigurați friptura împreună folosind sfoară de măcelărie.
Presărați exteriorul fripturii cu restul de sare și piper.
Așezați fundul pe un suport de prăjire în interiorul unei tigaie de prăjire.
Puneți fundul în cuptor și gătiți timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când interiorul este de 140 de grade F.
Se lasă să se răcească și se taie.