Porc Vindaloo
Vindaloo de porc este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 383 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, roșii, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vindaloo De Porc (Tocană Picantă De Porc Goanese), Porc Vindaloo, și Porc Vindaloo.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron meduim.
Adăugați carne de porc, aruncând în strat.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana cand carnea de porc se rumeneste usor pe toate partile.
Puneți carnea de porc într-un aragaz electric lent de 4 litri.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; reduceți focul la mediu și sotati 5 minute sau până când ceapa este crocantă. Se amestecă făina.
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Adăugați roșii în amestecul de ceapă. Puneți amestecul de ceapă peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Se servește peste orez; se presară cu coriandru.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.