Porc prăjit cu boabe de piper cu sos de tigaie vermut

Carnea de porc prăjită cu boabe de piper cu sos de tigaie vermut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 384 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, vermut, boabe de piper roz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Porc prăjit cu boabe de piper cu sos de tigaie vermut, Cotlet De Porc Prăjit Cu Sos De Boabe De Piper Verde, și Loin de porc prăjit cu ceapă spaniolă și vermut.
Instrucțiuni
Măcinați 1/4 cană boabe de piper roz cu boabe de piper negru și semințe de fenicul în râșniță, apoi amestecați împreună cu usturoi, ulei și 1 lingură de sare.
Se usucă carnea de porc și se folosește un cuțit pentru a face fante de aproximativ 16 (adâncime de 1 inch) pe toată friptura. Umpleți fante cu toate, cu excepția a 1 lingură de pastă de usturoi-piper, apoi frecați lingura rămasă peste friptură. Puneți într-o tigaie mică (13 pe 9 inci) ignifugă și marinați, răcită, între 8 și 24 de ore.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 1 oră. Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Carne de porc prăjită, cu partea grasă în sus, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii înregistrează 150 F, 1 1/2 până la 2 ore.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Între timp, turnați toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de grăsime din tigaia de prăjire.
Adăugați vermut la tigaie și fierbeți, răzuind bucăți maro, 2 minute. Se amestecă în bulion, orice sucuri de carne de la tăiere bord, și restul de 2 linguri boabe de piper roz și se fierbe până se reduce la aproximativ 1 1/2 cani, aproximativ 5 minute.
Frământați împreună untul și făina, apoi amestecați în sos și fierbeți, amestecând constant, până când se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Serviți carnea de porc cu sos.