Popovers cu scorțișoară de mere cu unt de zahăr brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Popovers cu scorțișoară de mere cu unt de zahăr brun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 289 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coffeecake De Mere Cu Firimituri De Zahăr Brun De Scorțișoară, Apple Blondies w / scorțișoară glazură de zahăr brun, și Batoane De Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Brun De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți cu generozitate 10 (4 oz) căni de cremă de ceramică rezistente la căldură, 10 până la 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau popover-pan cu unt. Dacă utilizați cupe de cremă, aranjați pe foaia de prăjituri.
Încălziți cupele în cuptor chiar înainte de a adăuga aluat.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele Popover, cu excepția merelor, până se omogenizează. Se amestecă merele.
Se toarnă aluatul în Căni fierbinți, umplând aproape până sus.
Coaceți 50 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii.
După 50 de minute, scoateți popovers din cuptor; tăiați mai multe fante în partea de sus a fiecăruia.
Coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele cu unt de zahăr brun până se combină bine.
Scoateți imediat popovers din cupe.
Se servește cald cu unt de zahăr brun.