Pop-Uri De Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, lapte condensat, topping de ciocolată care formează coajă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolata-Întâlnire Vârtej Pops, Ciocolată Dipped Strawberry Pops, și Popcorn Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți laptele de cocos și laptele condensat îndulcit cu biciul până se omogenizează. Împărțiți amestecul în pahare de hârtie de 6 (5 oz). Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. (Sau umpleți matrițele de gheață conform instrucțiunilor producătorilor.) Congelați aproximativ 6 ore sau până la îngheț.
Se toarnă topping de ciocolată în ceașcă de măsurare din sticlă de 1 cană. Lucrul cu 1 pop la un moment dat, scoateți pop din cupa. Înmuiați jumătatea superioară a popului în topping de ciocolată; presărați imediat nucă de cocos peste ciocolată înainte de a se întări.
Serviți imediat sau returnați PoP-urile decorate la congelator. Repetați cu POP-urile rămase.