Pop-Uri De Fructe Congelate

Pop-Uri De Fructe Congelate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fructele congelate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pop-Uri De Fructe Congelate, Pop-Uri De Fructe Congelate, și Pop-Uri De Fructe Congelate.

Instrucțiuni

1
Într-un castron rezistent la căldură, dizolvați gelatina și zahărul în apă clocotită. Se amestecă în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă în forme sau cupe de hârtie. Congelați timp de două ore sau până aproape ferm. Introduceți bastoane sau linguri. Înghețați 8 ore. Pentru a servi, desfaceți sau rupeți paharul de hârtie din pop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista