Pompano prăjit cu Salsa de avocado cu citrice, unt de coriandru și Pătlagine picante

Pompano prăjit cu Salsa de avocado cu citrice, unt de coriandru și Pătlagine picante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Pompano prăjit cu Salsa de avocado citrice, unt de coriandru și Pătlagine picante. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 960 calorii, 6g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de var, portocale de sânge, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pompano prăjit cu Salsa Avacado de portocale de sânge, unt de coriandru și Pătlagine picante, Tacos picant de creveți cu salsa de Avocado și sos de coriandru cu smântână, și Sandwich de conopidă prăjită cu chipsuri Picante de cartofi dulci și sos cremos de avocado de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați plantanele în discuri groase de 3/4 inch. Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie din fontă bine condimentată sau antiaderentă setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați uleiul de canola și continuați să încălziți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
3
Gatiti patlaginile pe ambele parti pana abia incep sa se rumeneasca si sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4
Îndepărtați feliile prăjite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și spargeți cu grijă și aplatizați fiecare felie la o grosime de aproximativ 3/8 inci, având grijă să le păstrați intacte. Fundul unui pahar funcționează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Între timp amestecați Wondra și condimentele împreună. Apoi dragați pătlaginele zdrobite în amestecul de făină până când sunt bine acoperite. Întoarceți-le în tigaia încă fierbinte și gătiți-le până se rumenesc bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se servește cald alături de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Faceți untul de coriandru combinând untul, coriandrul tocat și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Așezați amestecul pe folie de plastic și formați-l într-un buștean gros de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Puneți la frigider pentru a seta.
10
Supremați portocalele tăind coaja și miezul în fâșii, apoi îndepărtând fiecare secțiune de citrice prin felierea între membrane. Rezervați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
11
Combinați Supremele portocalii, ceapa, clopotul și ardeii habanero și frunzele de coriandru într-un castron și amestecați bine. Apoi adăugați avocado și sucul de lămâie, plierea cu grijă a amestecului pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați sare și piper după gust și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
13
Tăiați feliile de var în jumătate formând jumătăți de lună. Pregătiți întregul pompano tăind 4 felii paralele verticale, la aproximativ 1/2 inch adâncime și la 2 inci distanță, pe fiecare parte a peștelui. Umpleți fiecare tăietură cu 1 felie de var în formă de jumătate de lună pe ambele părți. Condimentați cavitatea cu sare și piper și umpleți cu orice coji de citrice rezervate și buchetul mic de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felie De TeiFelie De Tei
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Stropiți ambele părți ale peștelui cu ulei de măsline și condimentați cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
15
Așezați într-o foaie de copt unsă, puțin adâncă și prăjiți, fără să vă întoarceți, 25-30 de minute; până când vedeți pielea clocotind ușor și umflându-se.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
16
Scoateți din cuptor. Carnea ar trebui să se simtă ușor fermă și elastică. Filetați peștele la masă pentru o prezentare dramatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
17
Îndepărtați fileul superior tăind de-a lungul și deasupra coloanei vertebrale, ridicați cu grijă fileul de pe oase, lucrând de la vârful peștelui până la burtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
18
Transferați acest file pe o farfurie de servire. Apoi scoateți structura osoasă din pește ridicând cu grijă coada spre cap, expunând fileul de jos. Întoarceți acest file, cu pielea în sus, pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
19
Feliați untul de coriandru în discuri și așezați 1-2 discuri pe fiecare file pe partea cărnii. Lingurați salsa peste fileuri, garnisiți cu coajă mixtă de citrice și serviți cald cu pătlaginele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista