Pommes braytoises
Pommes braytoises necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 607 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, unt, camembert și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pommes Aligot, Pommes Anna, și Pommes Ducesă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Înțepați cartofii și coaceți-i timp de 50 de minute-1 oră sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 180C / ventilator 160C / gaz
Tăiați cartofii în jumătate și scoateți cu grijă carnea de cartof, lăsând pielea intactă. Puneți carnea cu untul.
Scoateți coaja din camembert și amestecați brânza cu piureul de cartofi, șuncă, crme frache, smântână sau smântână (dacă se folosește), muștarul și oul. Puneți împreună și verificați condimentul, adăugând piper negru proaspăt măcinat și sare, dacă doriți.
Puneți cojile de cartofi pe o foaie de copt și împărțiți umplutura între ele. Sus cu gruyre. Cuptor-coaceți timp de 10 minute, apoi clipiți rapid sub grătarul fierbinte până când vârfurile cartofilor sunt aurii și clocotesc.