Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina)

Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 478 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare kosher, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Buzunare de vițel în stilul Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana, Pollo alla panna (pui în smântână), și Pui așa cum ar face soția fermierului: Pollo alla Contadina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 piept de pui între 2 foi de folie de plastic sau hârtie pergament și folosiți un ciocan de carne sau o tigaie pentru a-l bate ușor la o grosime uniformă, aproximativ 1/2 inch. Repetați cu sânii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Așezați făina într-un vas larg, puțin adânc, condimentați generos cu sare și piper și bateți pentru a combina. Dragați fiecare sân în amestecul de făină și scuturați orice exces.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când face spumă, adăugați pieptul de pui și saut până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
3
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
4
Adăugați vinul și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a încorpora orice bucăți rumenite în sos.Puneți puiul în tigaie și reduceți focul la minim. Împărțiți prosciutto printre pieptul de pui, apoi împărțiți brânza. Gatiti, Lingand sosul peste pui pentru a ajuta la topirea branza, pana cand sosul s-a ingrosat usor, aproximativ 3 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
ProsciuttoProsciutto
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Adăugați câteva linguri de apă dacă sosul devine prea gros.) Se condimentează cu piper și se servește.Asocierea băuturilor: încercați un alb din nordul Italiei cu acest lucru, ceva ascuțit și definit ca Pinot Grigio din 2005 de la maestrul Alto Adige, Alois Lageder. Are pere verde ascuțite și arome pe bază de plante care vor evidenția toate elementele din acest fel de mâncare simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrigioPinot Grigio
SosSos
PiperPiper
ApăApă
PerePere
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista