Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia)
Dacă aveți în jur 9 ore și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia) ar putea fi un mare fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 6,79 USD pe porție. Acest fel principal are 1275 calorii, 75g de proteine, și 101G de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, găini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui alla Diavola, Alla Diavola de pui sărat cu unt cu salată de fenicul Lemony, și Mussels alla Diavola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Strângeți puii și periați fiecare cu 2 linguri de ulei de măsline.
Așezați în 1 sau 2 tigăi de prăjit și prăjiți până se rumenesc, dar numai pe jumătate fierte, aproximativ 40 de minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați cele 4 linguri de piper negru, un vârf de sare și muștarul și amestecați bine pentru a combina.
Stropiți în 1 lingură de ulei de măsline și amestecați bine.
Odată ce puii sunt pe jumătate fierți, scoateți din cuptor și periați fiecare cu amestecul de piper negru și muștar. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când sucurile curg limpede dintr-un loc înțepat, aproximativ încă 30 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta. În timp ce puiul se odihnește, într-un castron de dimensiuni medii, combinați pătrunjelul, ceapa roșie, roșiile, restul de 3 linguri ulei, oțet de sherry și sare și piper, după gust și aruncați bine pentru a combina.
Permiteți 1 sân și 1 picior pe porție.
Stropiți fiecare porție cu sucurile de tigaie și uleiul de chili fierbinte, acoperiți cu salata de pătrunjel și serviți imediat.
Într-o cratiță mică, combinați uleiul, piperul și fulgii de chili.
Se încălzește la 140 de grade F și se fierbe timp de 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea peste noapte sau timp de 8 ore. Se strecoară solidele.