Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia)

Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia)
Dacă aveți în jur 9 ore și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia) ar putea fi un mare fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 6,79 USD pe porție. Acest fel principal are 1275 calorii, 75g de proteine, și 101G de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, găini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui alla Diavola, Alla Diavola de pui sărat cu unt cu salată de fenicul Lemony, și Mussels alla Diavola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Strângeți puii și periați fiecare cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați în 1 sau 2 tigăi de prăjit și prăjiți până se rumenesc, dar numai pe jumătate fierte, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Între timp, într-un castron mic, combinați cele 4 linguri de piper negru, un vârf de sare și muștarul și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Stropiți în 1 lingură de ulei de măsline și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Odată ce puii sunt pe jumătate fierți, scoateți din cuptor și periați fiecare cu amestecul de piper negru și muștar. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când sucurile curg limpede dintr-un loc înțepat, aproximativ încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta. În timp ce puiul se odihnește, într-un castron de dimensiuni medii, combinați pătrunjelul, ceapa roșie, roșiile, restul de 3 linguri ulei, oțet de sherry și sare și piper, după gust și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet De SherryOțet De Sherry
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Permiteți 1 sân și 1 picior pe porție.
9
Stropiți fiecare porție cu sucurile de tigaie și uleiul de chili fierbinte, acoperiți cu salata de pătrunjel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Într-o cratiță mică, combinați uleiul, piperul și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Se încălzește la 140 de grade F și se fierbe timp de 10 minute.
12
Se ia de pe foc și se lasă să stea peste noapte sau timp de 8 ore. Se strecoară solidele.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Revista