Polenta jumătate de lună cu brânză de capră bătută
Polenta jumătate de lună cu brânză de capră bătută este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 195 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmezan, busuioc, mămăligă instantanee și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Dulce De Leche jumătate de lună, Gatiti cartea: Squash jumătate de lună cu unt, susan și sare, și Varză de Bruxelles, măr și brânză la grătar Brie cu brânză de capră bătută.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Nota bucătarului: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați nucile de pin într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți până se prăjește ușor, 6-8 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.
Pentru mămăligă: Preîncălziți broilerul. Aduceți 3 căni de apă și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Amestecați mămăliga și continuați să amestecați până când mămăliga este groasă, 5 până la 8 minute.
Transferați polenta pe o foaie de hârtie pergament.
Rotiți polenta într-un jurnal de 2 1/2 diametru. La frigider până se răcește, 30 de minute.
Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Feliați polenta în felii groase de 1/8 inci.
Tăiați fiecare felie de mămăligă în jumătate pentru a face forme de jumătate de lună și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ungeți cu uleiul de măsline și presărați parmezanul. Se fierbe până când brânza este aurie, 6 până la 7 minute. Se lasă deoparte să se răcească 10 minute.
Pentru brânza de capră: bateți brânza de capră, smântâna, busuiocul, sarea și piperul într-un bol mediu folosind un mixer electric de mână la viteză medie până la lumină și pufos, 1 minut. Se amestecă nucile de pin.
Folosind două linguri pentru a măsura, așezați dollops de 1/2 până la 3/4 linguriță din amestecul de brânză de capră deasupra feliilor de mămăligă și serviți.