Polenta jumătate de lună cu brânză de capră bătută

Polenta jumătate de lună cu brânză de capră bătută
Polenta jumătate de lună cu brânză de capră bătută este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 195 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmezan, busuioc, mămăligă instantanee și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Dulce De Leche jumătate de lună, Gatiti cartea: Squash jumătate de lună cu unt, susan și sare, și Varză de Bruxelles, măr și brânză la grătar Brie cu brânză de capră bătută.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Nota bucătarului: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați nucile de pin într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Coaceți până se prăjește ușor, 6-8 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru mămăligă: Preîncălziți broilerul. Aduceți 3 căni de apă și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Amestecați mămăliga și continuați să amestecați până când mămăliga este groasă, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Pui BroilerPui Broiler
5
Transferați polenta pe o foaie de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Rotiți polenta într-un jurnal de 2 1/2 diametru. La frigider până se răcește, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
RolaRola
7
Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Feliați polenta în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Tăiați fiecare felie de mămăligă în jumătate pentru a face forme de jumătate de lună și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Ungeți cu uleiul de măsline și presărați parmezanul. Se fierbe până când brânza este aurie, 6 până la 7 minute. Se lasă deoparte să se răcească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
10
Pentru brânza de capră: bateți brânza de capră, smântâna, busuiocul, sarea și piperul într-un bol mediu folosind un mixer electric de mână la viteză medie până la lumină și pufos, 1 minut. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nuci De PinNuci De Pin
BusuiocBusuioc
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Folosind două linguri pentru a măsura, așezați dollops de 1/2 până la 3/4 linguriță din amestecul de brânză de capră deasupra feliilor de mămăligă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
MamaligaMamaliga
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista