Polenta cu două porumb cu roșii, busuioc și brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Polenta cu două porumb cu roșii, busuioc și brânză. O porție conține 193 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sâmburii de porumb, busuiocul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mămăligă cremă de busuioc cu roșii prăjite, Pui cu porumb proaspăt, roșii și mămăligă cremoasă, și Mămăligă de porumb dulce cu roșii prăjite și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul, porumbul și usturoiul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Adăugați încet polenta, amestecând cu un bici până când polenta este groasă (aproximativ 5 minute).
Adăugați brânză, amestecând pentru a se topi. Se amestecă sare și piper.
Se ia de pe foc; se presară cu roșii și busuioc.