Poke de ton (pronunțat Poke-Ay)

Poke de ton (pronunțat Poke-Ay)
Poke de ton (pronunțat Poke-ay) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 1 și costă $ 7.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 327 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ton cu aripioare de calitate sashimi, sare de mare de cea mai bună calitate pe care o aveți, alge marine rehidratate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Atomic Ahi Poke (picant Ahi Poke cu apă Chili), Ton Poke, și Ahi Ton Poke.

Instrucțiuni

1
Aruncați toate ingredientele (cu excepția sării) într-un castron și amestecați pentru a combina.Farfurie și presărați puțină sare de mare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se servește cu un castron de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate38
Revista