Poblano-Chorizo Ou Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți ouă Poblano-Chorizo. Această rețetă servește 12. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 23g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla cu aromă de Nacho, brânză monterey jack, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până rola semiluna ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Maimuță Cu Rulou De Scorțișoară Cu Aragaz Lent ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crupe poblano prăjite cu Chorizo, Omletă de cartofi, Poblano și Chorizo, și Tacos cu cartofi, Poblano și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați ardeii iute pe tigaia pentru pui. Se fierbe cu vârfuri la 2 inci de căldură, întorcându-se frecvent, 6 până la 8 minute sau până când pielea este blisterată și ușor carbonizată.
Transferați ardeii iute într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și puneți-o într-un castron cu apă cu gheață timp de 5 până la 10 minute.
Îndepărtați pielea alergând degetele pe fiecare chile.
Tăiați tulpina și completați fiecare chile.
Tăiați fanta în jos și îndepărtați semințele. Tăiați gros ardei iute; pus deoparte.
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează numai fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații la foc mediu-mare aproximativ 7 minute sau până se rumenesc bine, rupându-se în bucăți mici.
Scurgeți bine; treceți pe farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Pat cu prosop pentru a îndepărta grăsimea suplimentară.
Separați aluatul în total de 16 runde.
Tăiați fiecare dintre cele 9 runde în 4 bucăți. Aranjați bucățile uniform în vasul de copt.
Tăiați restul de 7 runde în jumătate pentru topping; pus deoparte.
Întindeți cârnații, fasolea neagră, roșiile și ambele brânzeturi uniform în tigaie peste bucăți de semilună.
Într-un castron mare, bateți ouăle, 1 1/2 căni de lapte, chimenul, ardeii iute tocați, sarea și piperul cu sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă peste amestec în vasul de copt. Apăsați în jos cu spatele lingurii, asigurându-vă că toate ingredientele sunt acoperite cu amestec de ouă.
Înmuiați jumătățile de semilună rezervate în 2 linguri de lapte și rulați în chipsuri zdrobite.
Așezați în jurul marginii tigaiei.
Coaceți 52 până la 57 de minute sau până când marginile sunt maro auriu și centrul este setat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.