Plăcintă Transparentă Cu Var De Trandafir
Rosewater Lime transparent Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 310 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, apă de trandafiri, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Rosewater Sabls, și Smoothie Decadent Cu Smochine Și Apă De Trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: folosind un robot de bucătărie, pulsați împreună făină, zahăr, sare, apă de trandafiri și untură până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale mixerului și formează cu ușurință o bilă. Apăsați aluatul în placa de plăcintă.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Par-coaceți crusta goală până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Pentru umplutură: folosind un mixer electric de mână sau un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și zahărul până devin pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați smântână și ouă, bătând până se omogenizează, apoi amestecați făina și vanilia cu o spatulă mare.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți până se formează o crustă maro aurie deasupra, aproximativ 40 de minute.
Pentru glazură: în timp ce plăcinta se coace, aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând continuu până când amestecul acoperă spatele unei linguri, 3 până la 5 minute.
Scoateți siropul de pe foc, amestecați sucul de lămâie și apa de trandafiri.
Stropiți peste plăcintă cât este încă cald.