Plăcintă Samosa Cu Carne De Vită Curry

Plăcintă Samosa Cu Carne De Vită Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry Beef Samosa Pie. Această rețetă face 8 porții cu 631 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de vită, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Samosa Cu Carne De Vită Curry, samosa, cum să faci samosa, și Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.străpungeți cartofii pe toate părțile cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați pe un prosop de hârtie cu microunde în cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la 15 minute, întorcându-se o dată, până când este fraged când este stors ușor folosind suportul pentru oală. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat; lăsați să stea 5 minute. Curățați și zdrobiți cartofii, lăsând câteva bucăți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați carne de vită și pudră de curry; gatiti 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita este fiarta bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scurgeți și readuceți amestecul de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se amestecă piureul de cartofi, mazărea, bulionul, coriandrul, pasta de chili și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Îndepărtați crusta de plăcintă din pungă; derulați pe suprafața de lucru. Se potrivesc crusta peste partea de sus de umplere în tigaie. Cu un cuțit ascuțit, tăiați găurile în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Coaceți 25 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Getrank Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista