Plăcintă napolitană cu Ricotta și grâu

Plăcintă napolitană cu Ricotta și grâu
O porție conține 417 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă 72 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ricottanul napolitan și plăcinta de grâu ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Grâu, Salată De Grâu, și Salată De Grâu De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți boabele de grâu cu apă rece într-un castron, apoi răciți, acoperite, 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge într-o sită și se clătește.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1
Cerneti impreuna 2 1 / 4cups faina, 1/4 cana zahar, praf de copt si 1/2teaspoon sare. Se amestecă în 1 1 / 4sticks unt (1/2 cană plus 2 linguri) cu un blender de patiserie sau vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 2 ouă întregi și amestecați cu o furculiță până se formează un aluat sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
AluatAluat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru. Împărțiți în jumătate și cu călcâiul mâinii ungeți fiecare bucată de aluat de două ori cu o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul și formați-l în 2 discuri. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Aduceți boabele de grâu înmuiate și apa rece la fierbere într-o cratiță de 2 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperite, până când boabele de grâu sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/2 linguriță de sare rămasă și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Se scurge în sită și se clătește sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Se scurge bine.
5
Bateți împreună 2 gălbenușuri și 1/4 cană de zahăr, apoi amestecați amidonul de porumb și restul de 3 linguri de făină până se omogenizează. Aduceți laptele la fiert într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați treptat lapte fierbinte la gălbenușuri, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă cremă în cratiță și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant (crema va deveni foarte groasă), apoi se fierbe, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și restul de 1/4 Baton (2 linguri) unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Transferați crema de patiserie într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
9
Bateți împreună ricotta și restul de 1/3 cană de zahăr cu un mixer electric la viteză medie până când zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute. Bateți în apă de flori, cremă de patiserie și 2 gălbenușuri rămase, apoi amestecați coaja, citronul, scorțișoara și boabele de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
ScorțișoarăScorțișoară
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CitronCitron
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți jumătate de aluat într-o rundă de 13 inci pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor făinat. Puneți aluatul într-o tigaie cu arc de 9 inci (24 centimetri) (aluatul este foarte fraged și se va crăpa). Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei și patch-uri orice fisuri. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
știft De Rulareștift De Rulare
3
Bateți ușor oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Întindeți aluatul rămas într-o rundă de 10 inci și transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți aluatul cu o parte din ou, apoi tăiați-l în benzi de 10 (1 inch) cu roată de patiserie canelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
6
Lingura de umplere în crustă plăcintă refrigerate (de umplere nu va ajunge la partea de sus a crustei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
7
Aranjați 5 benzi de aluat vertical pe umplutură (la 1 inch distanță), apăsând capetele benzilor în crustă. Aranjați restul de 5 benzi peste ele în același mod pentru a forma o rețea diagonală. Tăiați crusta la 1/2 inch de partea superioară a umpluturii, apoi pliați peste zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
AluatAluat
8
Perie marginea cu o parte din ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
9
Coaceți plăcinta în mijlocul cuptorului până când patiseria este aurie și umplutura este umflată și setată, aproximativ 1 1/2 ore, acoperind partea superioară a plăcintei cu folie după 50 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Transferați într-un raft pentru a se răci. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii plăcintei și îndepărtați partea tigaiei. Chill plăcintă cel puțin 2 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista