O porție conține 417 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă 72 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ricottanul napolitan și plăcinta de grâu ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Grâu, Salată De Grâu, și Salată De Grâu De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți boabele de grâu cu apă rece într-un castron, apoi răciți, acoperite, 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge într-o sită și se clătește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
1
Cerneti impreuna 2 1 / 4cups faina, 1/4 cana zahar, praf de copt si 1/2teaspoon sare. Se amestecă în 1 1 / 4sticks unt (1/2 cană plus 2 linguri) cu un blender de patiserie sau vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 2 ouă întregi și amestecați cu o furculiță până se formează un aluat sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Aluat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru. Împărțiți în jumătate și cu călcâiul mâinii ungeți fiecare bucată de aluat de două ori cu o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul și formați-l în 2 discuri. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Aduceți boabele de grâu înmuiate și apa rece la fierbere într-o cratiță de 2 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperite, până când boabele de grâu sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/2 linguriță de sare rămasă și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
3
Se scurge în sită și se clătește sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Se scurge bine.
5
Bateți împreună 2 gălbenușuri și 1/4 cană de zahăr, apoi amestecați amidonul de porumb și restul de 3 linguri de făină până se omogenizează. Aduceți laptele la fiert într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați treptat lapte fierbinte la gălbenușuri, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
6
Se toarnă cremă în cratiță și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant (crema va deveni foarte groasă), apoi se fierbe, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și restul de 1/4 Baton (2 linguri) unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Transferați crema de patiserie într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Bol
9
Bateți împreună ricotta și restul de 1/3 cană de zahăr cu un mixer electric la viteză medie până când zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute. Bateți în apă de flori, cremă de patiserie și 2 gălbenușuri rămase, apoi amestecați coaja, citronul, scorțișoara și boabele de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Cremă De Patiserie
Scorțișoară
Brânză Ricotta
Citron
Zahăr
Apă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți jumătate de aluat într-o rundă de 13 inci pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor făinat. Puneți aluatul într-o tigaie cu arc de 9 inci (24 centimetri) (aluatul este foarte fraged și se va crăpa). Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei și patch-uri orice fisuri. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
știft De Rulare
3
Bateți ușor oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Întindeți aluatul rămas într-o rundă de 10 inci și transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Ungeți aluatul cu o parte din ou, apoi tăiați-l în benzi de 10 (1 inch) cu roată de patiserie canelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
6
Lingura de umplere în crustă plăcintă refrigerate (de umplere nu va ajunge la partea de sus a crustei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
7
Aranjați 5 benzi de aluat vertical pe umplutură (la 1 inch distanță), apăsând capetele benzilor în crustă. Aranjați restul de 5 benzi peste ele în același mod pentru a forma o rețea diagonală. Tăiați crusta la 1/2 inch de partea superioară a umpluturii, apoi pliați peste zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Aluat
8
Perie marginea cu o parte din ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
9
Coaceți plăcinta în mijlocul cuptorului până când patiseria este aurie și umplutura este umflată și setată, aproximativ 1 1/2 ore, acoperind partea superioară a plăcintei cu folie după 50 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
10
Transferați într-un raft pentru a se răci. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii plăcintei și îndepărtați partea tigaiei. Chill plăcintă cel puțin 2 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.