Plăcintă napolitană cu Ricotta și grâu
O porție conține 417 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă 72 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ricottanul napolitan și plăcinta de grâu ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Grâu, Salată De Grâu, și Salată De Grâu De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți boabele de grâu cu apă rece într-un castron, apoi răciți, acoperite, 8 până la 12 ore.
Se scurge într-o sită și se clătește.
Cerneti impreuna 2 1 / 4cups faina, 1/4 cana zahar, praf de copt si 1/2teaspoon sare. Se amestecă în 1 1 / 4sticks unt (1/2 cană plus 2 linguri) cu un blender de patiserie sau vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați 2 ouă întregi și amestecați cu o furculiță până se formează un aluat sfărâmicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru. Împărțiți în jumătate și cu călcâiul mâinii ungeți fiecare bucată de aluat de două ori cu o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul și formați-l în 2 discuri. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Aduceți boabele de grâu înmuiate și apa rece la fierbere într-o cratiță de 2 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperite, până când boabele de grâu sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Adăugați 1/2 linguriță de sare rămasă și fierbeți încă 5 minute.
Se scurge în sită și se clătește sub apă rece până se răcește.
Bateți împreună 2 gălbenușuri și 1/4 cană de zahăr, apoi amestecați amidonul de porumb și restul de 3 linguri de făină până se omogenizează. Aduceți laptele la fiert într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați treptat lapte fierbinte la gălbenușuri, șoptind.
Se toarnă cremă în cratiță și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant (crema va deveni foarte groasă), apoi se fierbe, amestecând, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și restul de 1/4 Baton (2 linguri) unt.
Transferați crema de patiserie într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară.
Bateți împreună ricotta și restul de 1/3 cană de zahăr cu un mixer electric la viteză medie până când zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute. Bateți în apă de flori, cremă de patiserie și 2 gălbenușuri rămase, apoi amestecați coaja, citronul, scorțișoara și boabele de grâu.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți jumătate de aluat într-o rundă de 13 inci pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor făinat. Puneți aluatul într-o tigaie cu arc de 9 inci (24 centimetri) (aluatul este foarte fraged și se va crăpa). Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei și patch-uri orice fisuri. Chill.
Întindeți aluatul rămas într-o rundă de 10 inci și transferați pe o foaie de copt.
Ungeți aluatul cu o parte din ou, apoi tăiați-l în benzi de 10 (1 inch) cu roată de patiserie canelată.
Lingura de umplere în crustă plăcintă refrigerate (de umplere nu va ajunge la partea de sus a crustei).
Aranjați 5 benzi de aluat vertical pe umplutură (la 1 inch distanță), apăsând capetele benzilor în crustă. Aranjați restul de 5 benzi peste ele în același mod pentru a forma o rețea diagonală. Tăiați crusta la 1/2 inch de partea superioară a umpluturii, apoi pliați peste zăbrele.
Perie marginea cu o parte din ou.
Coaceți plăcinta în mijlocul cuptorului până când patiseria este aurie și umplutura este umflată și setată, aproximativ 1 1/2 ore, acoperind partea superioară a plăcintei cu folie după 50 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Transferați într-un raft pentru a se răci. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii plăcintei și îndepărtați partea tigaiei. Chill plăcintă cel puțin 2 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.