Plăcintă mixtă de fructe de pădure cu crustă de grâu integral cu miere
Placinta mixta de fructe de padure cu miere crusta integrala de grau este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 329 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, făină, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Plăcintă mixtă de fructe de pădure cu crustă de bare de Granola, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, și Tort De Pâine Cu Boabe Mixte Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina universală, făina de grâu, zahărul, sarea și praful de copt într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Praf De Copt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
3
Bateți împreună Apa, mierea și iaurtul până se omogenizează. Se amestecă amestecul de iaurt în făină până se formează un aluat sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Întindeți 2/3 din aluat pentru a se potrivi cu o farfurie de plăcintă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Coaceți crusta de jos în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Între timp, întindeți crusta superioară într-un cerc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați în benzi de 1/2 inch cu un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Combinați sucul de lămâie, albușul de ou, zahărul și untul într-o cratiță și aduceți la foc mic. Se amestecă afinele și se revine la fierbere mică. Se amestecă continuu până când boabele izbucnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Fructe De Padure
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Așezați boysenberries și căpșuni feliate în coaja de plăcintă coaptă, apoi turnați amestecul fierbinte de afine deasupra și amestecați ușor. Dot cu unt, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boysenberries
Căpșuni
Afine
Crustă De Plăcintă
Unt
9
Adăugați fâșiile de patiserie pe rând, țesând o rețea. Îndoiți capetele benzilor de zăbrele sub marginea crustei inferioare și flaut crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Periați zăbrele cu spălare de ouă, lapte sau apă și presărați cu zahăr (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Lapte
Ouă
11
Întoarceți plăcinta asamblată la cuptor și coaceți până când crusta se rumeneste, 15 până la 20 de minute. Lăsați plăcinta să se răcească timp de 1 oră și 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat