Plăcintă de păstor de rădăcină de țelină

Plăcintă de păstor de rădăcină de țelină
Țelina de rădăcină de păstor este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tocană de vită și ciuperci, morcovi, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza iaurt simplu scăzut de grăsime ai putea urma acest curs principal cu Fursecuri Cu Melasă De Iaurt ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Plăcintă de păstor de rădăcină de țelină, Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, și Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii tăiați și rădăcina de țelină în oală mare; adăugați apă rece până la acoperit. Se aduce la fierbere, se sare generos, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt ușor străpunși cu furculița (10-12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți bine; reveniți la oală de pe foc pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ciupercile și cimbrul; gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii și moi (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Scoateți și răspândirea de-a lungul partea de jos a unui vas caserola 2-quart.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie; adăugați carnea de vită sau mielul, morcovul, rozmarinul și nucșoara; gătiți până când carnea de vită se rumeneste și morcovul este fraged (aproximativ 8 minute). Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Strat peste amestecul de ciuperci-ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Finalizați piureul de legume: treceți cartofii și rădăcina de țelină printr-o moară de alimente într-un castron, adăugând unt pe măsură ce mergeți. Se amestecă iaurtul și laptele pentru o pură. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
TelinaTelina
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Rotiți piureul de cartofi și rădăcina de țelină peste tocană cu spatele unei linguri; presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Coaceți până la fiert și brânza este maro aurie (15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista