Plăcintă de păstor de rădăcină de țelină

Plăcintă de păstor de rădăcină de țelină
Țelina de rădăcină de păstor este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tocană de vită și ciuperci, morcovi, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza iaurt simplu scăzut de grăsime ai putea urma acest curs principal cu Fursecuri Cu Melasă De Iaurt ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Plăcintă de păstor de rădăcină de țelină, Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, și Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii tăiați și rădăcina de țelină în oală mare; adăugați apă rece până la acoperit. Se aduce la fierbere, se sare generos, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt ușor străpunși cu furculița (10-12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți bine; reveniți la oală de pe foc pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ciupercile și cimbrul; gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii și moi (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Scoateți și răspândirea de-a lungul partea de jos a unui vas caserola 2-quart.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie; adăugați carnea de vită sau mielul, morcovul, rozmarinul și nucșoara; gătiți până când carnea de vită se rumeneste și morcovul este fraged (aproximativ 8 minute). Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Strat peste amestecul de ciuperci-ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Finalizați piureul de legume: treceți cartofii și rădăcina de țelină printr-o moară de alimente într-un castron, adăugând unt pe măsură ce mergeți. Se amestecă iaurtul și laptele pentru o pură. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
TelinaTelina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Rotiți piureul de cartofi și rădăcina de țelină peste tocană cu spatele unei linguri; presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Coaceți până la fiert și brânza este maro aurie (15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista