Plăcinta de păstor de legume cu fasole coaptă este o fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de legume, și Plăcintă de păstor de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
4
Între timp, combinați semințele de chimen, coriandrul măcinat, turmericul măcinat, frunzele de curry și chile verde feliat într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Turmeric
Frunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Puneți uleiul vegetal și semințele de muștar într-o tigaie mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când semințele de muștar încep să apară, apoi reduceți focul la minim. Când popping-ul se oprește, adăugați rapid amestecul de chimen și înlocuiți capacul; gătiți până când ierburile scot un sunet șuierat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă ardeiul gras verde, usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă spanacul, porumbul și mazărea până se încălzește. Se amestecă fasolea coaptă. Aruncați cilantro și condimentați cu pudră de chili, 1/2 linguriță de sare și piper. Împărțiți amestecul de legume și fasole uniform în două tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fasole La Cuptor
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat