Plăcintă de păstor de legume cu fasole coaptă

Plăcintă de păstor de legume cu fasole coaptă
Plăcinta de păstor de legume cu fasole coaptă este o fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de legume, și Plăcintă de păstor de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
4
Între timp, combinați semințele de chimen, coriandrul măcinat, turmericul măcinat, frunzele de curry și chile verde feliat într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
TurmericTurmeric
Frunze De CurryFrunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți uleiul vegetal și semințele de muștar într-o tigaie mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când semințele de muștar încep să apară, apoi reduceți focul la minim. Când popping-ul se oprește, adăugați rapid amestecul de chimen și înlocuiți capacul; gătiți până când ierburile scot un sunet șuierat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă ardeiul gras verde, usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă spanacul, porumbul și mazărea până se încălzește. Se amestecă fasolea coaptă. Aruncați cilantro și condimentați cu pudră de chili, 1/2 linguriță de sare și piper. Împărțiți amestecul de legume și fasole uniform în două tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Combinați cartofii, untul, laptele și 1 vârf de sare într-un bol. Mash până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Întindeți piureul de cartofi peste amestecul de fasole folosind o furculiță pentru a crea vârfuri mici care vor deveni crocante în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Revista