Plăcinta de păstor de legume cu fasole coaptă este o fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de legume, și Plăcintă de păstor de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
4
Între timp, combinați semințele de chimen, coriandrul măcinat, turmericul măcinat, frunzele de curry și chile verde feliat într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Turmeric
Frunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Puneți uleiul vegetal și semințele de muștar într-o tigaie mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când semințele de muștar încep să apară, apoi reduceți focul la minim. Când popping-ul se oprește, adăugați rapid amestecul de chimen și înlocuiți capacul; gătiți până când ierburile scot un sunet șuierat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se amestecă ardeiul gras verde, usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă spanacul, porumbul și mazărea până se încălzește. Se amestecă fasolea coaptă. Aruncați cilantro și condimentați cu pudră de chili, 1/2 linguriță de sare și piper. Împărțiți amestecul de legume și fasole uniform în două tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fasole La Cuptor
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat