Plăcintă de dovlecei Kabocha cu crustă condimentată

Plăcintă de dovlecei Kabocha cu crustă condimentată
Reteta Kabocha placinta de Squash cu crusta condimentata poate fi facuta în aproximativ 4 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 10. Acest desert are 643 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de grătare nucșoară, extract de vanillan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă de dovlecei Kabocha condimentată cu Crumble de semințe de dovleac, Supă De Dovlecei Kabocha Condimentată, și Plăcintă ușoară de mure cu cremă de smântână condimentată (și crustă de plăcintă fără Rulou!).

Instrucțiuni

1
Pentru dovlecei: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Puneți dovleceii pe o tavă de foi, aruncați ușor cu ulei de măsline și aruncați la cuptor. Prăjiți dovleceii până când o furculiță alunecă și iese ușor, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Scoateți dovleceii din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Îndepărtați pielea și piureul până se omogenizează.
5
Așezați 3 căni de piure de dovlecei într-un bol mare de amestecare, rezervați restul pentru un alt scop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Pentru crustă: în vasul unui robot de bucătărie combinați toată făina, zahărul, scorțișoara, ienibaharul, ghimbirul, nucșoara și sarea. Aruncați untul și pulsați până când amestecul arată ca parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați gălbenușul de ou și câteva picături de apă cu gheață. Pulsați până când amestecul începe să se reunească într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
8
Adăugați încă câteva picături de apă dacă amestecul pare încă uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Întoarceți aluatul pe o placă de lucru ușor făinată. Folosind tocurile mâinii, schmear aluatul drept înainte și rotiți-l înapoi cu vârful degetelor. Repetați acest proces încă de două ori. Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să se încălzească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
11
Rulați aluatul într-un cerc mare și așezați-l într-un vas adânc de plăcintă. Tăiați aluatul până la capăt, astfel încât să existe doar o consolă de 1/2 inch. Îndoiți aluatul sub și sertizați marginile decorativ. Asigurați-vă că marginile nu se extind dincolo de marginea plăcii de plăcintă. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
12
Așezați folie de aluminiu peste aluat pentru a acoperi și umpleți placa de plăcintă cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Așezați placa de plăcintă pe o tavă de foi și coaceți la cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
14
Scoateți folia și fasolea de copt și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
15
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Reduceți căldura din cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
17
Pentru umplutură: într-un castron mic, bateți ouăle până sunt netede. Bateți în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
Adăugați amestecul de smântână/ou în piureul de dovlecei și bateți pentru a combina. Bateți laptele condensat, zahărul brun, bourbonul dacă îl utilizați și vanilia. Bateți până când amestecul este bine combinat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
19
Se toarnă amestecul de dovlecei în coaja de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
20
Se pune pe tava pentru foi și se introduce din nou în cuptor timp de 25 de minute. Rotiți plăcinta și coaceți până când amestecul abia se agită când este agitat, încă 20 până la 25 de minute. Dacă crusta începe să se întunece prea mult, așezați un inel de scut de plăcintă pe plăcintă pentru a proteja marginile de ardere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
21
Scoateți plăcinta din cuptor și lăsați-o să se răcească cel puțin 1 oră înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
22
Bateți smântâna grea cu un vârf de scorțișoară până la vârfuri rigide și acoperiți plăcinta ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Angel Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista