Plăcintă de Crăciun
Plăcinta de Crăciun ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 67 g de grăsimi și un total de 1227 de calorii . Pentru 2,95 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este perfectă pentru Crăciun . Dacă aveți la îndemână apă, nucă de cocos, făină și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies și A Christmas With Peking Duck .
Instrucțiuni
Turnați apă rece într-un castron mic.
Presărați gelatina peste apă și lăsați-o la înmuiat 5 minute.
Într-o cratiță medie, amestecați 1/2 cană de zahăr, făina și laptele. Gătiți la foc mediu până când amestecul se îngroașă și fierbe, amestecând constant. Fierbeți și amestecați 5 minute. Lăsați să se răcească puțin. Adăugați amestecul de gelatină și lăsați să se răcească complet.
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până devin spumoase.
Adăugați cremor tartar. Continuați să bateți în timp ce adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, până se formează vârfuri tari. Încorporați toppingul bătut, nuca de cocos și extractul de migdale.
Turnați amestecul de lapte răcit în crusta de aluat. Acoperiți cu amestecul de bezea. Refrigerati plăcinta timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.