Plăcintă de ciobănesc cu curcan cu piure de cartofi rămase
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete europene în cutia dvs. de rețete, plăcinta cu ciobănesc de curcan cu piure de cartofi rămase ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 260 de calorii , 26 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 82 de cenți per porție . Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cartofi, ceapă, țelină și bulion de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 80% . Rețete similare sunt Leftover Turkey Supp , Bridget Jones's Shepherd's Pie și Easy Shepherd's Pie (Combo cu carne de vită și/sau miel) .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță mare, combinați curcanul, morcovii, țelina, ceapa, foile de dafin și cimbru.
Se toarnă peste bulion de pui și se pune tigaia la foc mare. Se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți 5 minute, până când lichidul scade ușor.
Îndepărtați frunzele de dafin.
Se ia de pe foc si se adauga mazarea.
Transferați amestecul de curcan într-o farfurie de plăcintă adâncă sau într-o caserolă de mică adâncime așezată pe o foaie de copt. Deasupra puneți piureul de cartofi și, folosind dosul unei linguri, faceți un strat uniform.
Puneți plăcinta pe o foaie de copt și coaceți 15 minute, până când blatul devine maro auriu și umplutura este spumoasă.
Serviți plăcinta cu o salată verde în pungi.