Plăcintă Cu Șuncă De Spaghete
Spaghetti-Ham Pie este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă ați evaporat lapte degresat, piper, șuncă cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge și se lasă deoparte.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați șuncă, ciuperci și usturoi; se sotează până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă făina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Adăugați lapte și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până se îngroașă.
Combinați amestecul de șuncă, pastele și 1/2 cană de brânză. Lingură într-o plăcuță de 9 inci acoperită cu spray de gătit; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, la 425 timp de 15 minute.
Lăsați să stea 5 minute. Feliați în pene.