Plăcintă Cu Înghețată Cu Fund Negru

Plăcintă Cu Înghețată Cu Fund Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu înghețată cu fund negru. Această rețetă face 6 porții cu 844 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână frișcă, înghețată de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Negru Jos Banana Placinta Cu Crema De pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista