Plăcintă cu zahăr și afine
Reteta Sugar-Cranberry Pie se poate face in aproximativ 1 ora si 5 minute . Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 54 g de grăsimi și un total de 1097 de calorii . Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, zahăr, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Încercați cu zahăr brun și broaște de biscuiți cu zahăr , prăjitură germană de lămâie cu merișor, alias Zitronenkuchen cu afine , și prăjitură cu mere cu glazură de zahăr brun caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru crusta de plăcintă: Ungeți o formă de plăcintă cu unt. Curățați și curățați o suprafață mare și plană. Faina usor zona.
Combinați cele 5 căni de făină, zahăr și sare într-un castron de metal. Lucrați scurtarea cu degetele până când amestecul este aproape omogen.
Adăugați apa cu gheață și continuați să amestecați cu degetele.
Asezam aluatul pe suprafata tapata cu faina si taiem in jumatate. Rezervă a doua jumătate. Folosind un sucitor, întindeți prima jumătate, astfel încât să fie cu cel puțin 4 până la 5 inci mai lată decât forma de plăcintă. Puneți ușor aluatul în tava de plăcintă și apăsați-l pe fundul și pe părțile laterale ale formei. Ciupiți orice exces în partea de sus.
Pune tava la frigider pentru a se odihni.
Rulați a doua jumătate de aluat pentru blatul plăcintei.
Se aseaza pe o tava de copt si se da la frigider.
Se încălzește untul într-o tigaie medie.
Adăugați perele și căleți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați 1/2 cană de zahăr și cuișoarele. Se arunca si se ia de pe foc sa se raceasca intr-un bol.
Combinați restul de 1 cană de zahăr, sucul de lămâie, 1 sirop de porumb, amidonul de porumb și coaja de portocală și amestecați.
Adăugați merișoarele și amestecați pentru a acoperi fructele.
În aceeași tigaie și adăugați amestecul de merișoare.
Se caleste repede, 1-2 minute, pana cand merisoarele se inmoaie usor si ingredientele se topesc.
Combinați amestecul de pere și amestecul de merișoare într-un bol și dați la frigider, neacoperit, astfel încât să se răcească.
Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Turnați umplutura pe crusta inferioară a plăcintei.
Scoateți crusta de deasupra din frigider și pliați-o pe sucitor.
Rulați aluatul peste partea de sus a plăcintei. Ciupiți partea de sus pentru a face marginile canelate și sigilate în jurul plăcintei. Utilizați un tăietor de patiserie sau un cuțit mic pentru a tăia o deschidere în centrul blatului. Îndoiți aluatul astfel încât să pară pagini deschise ale unei cărți.
Puneți plăcinta în centrul cuptorului. Gatiti, netulburat, timp de 10 minute. Reduceți căldura la 375 de grade F. Fierbeți încă 30 de minute. Coborâți cuptorul la 325 de grade F și gătiți încă 10 minute.
Scoateți plăcinta din cuptor să se răcească.
Când s-a răcit, se presară zahăr granulat deasupra plăcintei, se taie felii și se servește cu înghețată, dacă se dorește.