Fasole verde din Africa de Sud cu o lovitură-Longmeadow

Fasole verde din Africa de Sud cu o lovitură-Longmeadow
Rețeta fasole verde din Africa de Sud cu o lovitură-Longmeadow este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 115 calorii. Funcționează bine ca garnitură. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, piper, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Africa De Sud Sambal, Budinca Din Africa De Sud, și Pâine Din Semințe Din Africa De Sud.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beeslaar Pinotage cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Oferind aromatice ridicate cu noțiuni de tămâie și o componentă florală, există o notă de condiment și pământesc la notele de cireș închis și prune întunecate de pe nas. Corp mediu mai plin, acesta are o puritate și o concentrare captivantă a fructelor, cu o textură elegantă și taninuri mai fine reglate la aromele suculente de fructe de pădure întunecate. Cântărind la 14,5% alcool în volum, acest lucru își menține prospețimea și vibrația și se elimină cu aerare, sugerând că acest lucru va îmbătrâni frumos pe un număr bun de ani.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista