Plăcintă Cu Trufe De Ciocolată

Plăcintă Cu Trufe De Ciocolată
Placinta cu trufe de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, firimituri de prăjituri cu ciocolată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 18%. Încercați Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, Înțelepciunea pură a ciocolatei: 5 beneficii reale pentru sănătate ale ciocolatei negre + gustările sănătoase de trufe de ciocolată ale Alisei, și Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de prăjituri și untul. În placa de plăcintă din sticlă de 9 inci, apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și 1 inch în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În cazanul dublu setat peste apă fierbinte fierbinte, încălziți chipsurile de ciocolată 2 până la 3 minute, amestecând frecvent, până se topesc și se omogenizează. Adăugați treptat 1 cană de frișcă, amestecând continuu, până se combină. Se amestecă vanilia și gălbenușurile de ou până se omogenizează bine. Gatiti la foc mediu-mic 5 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa si fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Se toarnă umplutura în crustă. Dați la frigider cel puțin 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană frișcă și zahărul pudră cu mixer electric la viteză mare 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. Top porții individuale cu frișcă. Praf cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista