Plăcintă cu trei fructe de pădure cu cremă de vanilie

Plăcintă cu trei fructe de pădure cu cremă de vanilie
Placinta cu trei fructe de padure cu crema de vanilie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 278 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, aluat de patiserie, acompaniament: cremă de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Parfaits de fasole de vanilie cu boabe de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie, Plăcintă cu trei fructe de pădure cu cremă de vanilie, și Înghețată Cu Vârtej De Fructe De Vanilie.

Instrucțiuni

1
Puneți o foaie mare de copt în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Bateți împreună zahărul granulat, amidonul de porumb, tapioca și sarea, apoi aruncați cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
TapiocaTapioca
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci și încadrați-vă în placa de plăcintă. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați aluatul pentru crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Rolați bucata de aluat rămasă pe suprafața ușor făinată cu sucitorul făinat într-o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Se umple lingura în coajă, apoi se acoperă plăcinta cu patiserie rotundă și se ornează cu foarfece de bucătărie, lăsând o consolă de 1/2 inch. Apăsați marginile împreună, apoi sertizați marginea decorativ.
6
Ungeți blatul plăcintei cu ou și presărați peste tot cu zahăr șlefuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Tăiați 3 orificii de abur în crusta superioară cu un cuțit mic ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte în mijlocul cuptorului timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Plăcintă rece pe un raft cu cel puțin 3 ore înainte de servire pentru a permite sucurilor să se îngroașe ușor (umplutura va fi în continuare suculentă).
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista