Plăcintă cu trei fructe de pădure cu cremă de vanilie
Placinta cu trei fructe de padure cu crema de vanilie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 278 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, aluat de patiserie, acompaniament: cremă de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Parfaits de fasole de vanilie cu boabe de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie, Plăcintă cu trei fructe de pădure cu cremă de vanilie, și Înghețată Cu Vârtej De Fructe De Vanilie.
Instrucțiuni
Puneți o foaie mare de copt în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Bateți împreună zahărul granulat, amidonul de porumb, tapioca și sarea, apoi aruncați cu fructe de pădure.
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci și încadrați-vă în placa de plăcintă. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați aluatul pentru crusta superioară.
Rolați bucata de aluat rămasă pe suprafața ușor făinată cu sucitorul făinat într-o rundă de 11 inci.
Se umple lingura în coajă, apoi se acoperă plăcinta cu patiserie rotundă și se ornează cu foarfece de bucătărie, lăsând o consolă de 1/2 inch. Apăsați marginile împreună, apoi sertizați marginea decorativ.
Ungeți blatul plăcintei cu ou și presărați peste tot cu zahăr șlefuit.
Tăiați 3 orificii de abur în crusta superioară cu un cuțit mic ascuțit.
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte în mijlocul cuptorului timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Plăcintă rece pe un raft cu cel puțin 3 ore înainte de servire pentru a permite sucurilor să se îngroașe ușor (umplutura va fi în continuare suculentă).