Plăcintă cu strat de carne tocată și dovleac
Plăcinta cu strat de carne tocată și dovleac necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, carne tocată fără carne, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Placinta De Dovleac Cu Carne Tocata, Congelați dovleacul cu carne tocată, și Caramel-plăcintă de dovleac cu înghețată de carne tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Bateți împreună oul, dovleacul, zahărul, condimentele și sarea cu bătătorul Rotativ.
Întindeți carnea tocată în fundul cochiliei de patiserie.
Se toarnă amestecul de dovleac peste carnea tocată.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute.
Se servește cu frișcă, ușor caldă sau rece, dar nu rece.