Plăcintă cu spanac și Ricotta
Placinta cu spanac si Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 295 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână maro și orez, ceapă verde, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Spotlight Ingredient: Spanac (: Coji De Spanac Ricotta), Plăcintă Cu Ricotta Cu Spanac, și Spanac-Ricotta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, apoi scurgeți și lăsați deoparte.
Combinați ricotta, ouăle, sarea și piperul într-un castron mare și bateți pentru a combina bine.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și adăugați usturoiul și ceapa pentru a găti 1-2 minute.
Adăugați spanacul puțin câte puțin și amestecați în timp ce se gătește și se ofilește. Când s-a adăugat tot spanacul și s-a fiert, scoateți-l de pe foc și scurgeți-l bine într-o strecurătoare. Se amestecă amestecul de spanac în brânza ricotta.
Adăugați jumătate din orez în amestec și amestecați pentru a încorpora. Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9 x 13 cu spray de gătit, apoi turnați amestecul de spanac și ricotta în vas, netezind într-un strat uniform.
Se amestecă orezul rămas cu parmezanul și se întinde amestecul deasupra.
Coaceți, neacoperit, timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere și servire. Yummy!!!