Plăcintă Cu Sirop De Arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu sirop de arțar. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ouă, unt, aluat de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă, Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar, și 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre prepararea siropului de arțar (: plăcinte cu cârnați de arțar).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul într-o rundă de 11 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat și încadrați-vă într-o farfurie de plăcintă din sticlă de 8 inci (3 căni). Tăiați excesul de aluat și sertizați marginile decorativ.
Bateți împreună zahărul brun și ouăle până devin cremoase.
Adăugați smântână, sirop și unt, apoi bateți până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă.
Coaceți plăcinta în treimea inferioară a cuptorului până când patiseria este aurie și umplutura este umflată și arată uscată, dar încă tremură, 50 până la 60 de minute. Se răcește pe un raft la temperatura camerei (umplerea se va seta pe măsură ce plăcinta se răcește).
• Dacă nu aveți o farfurie de plăcintă de 8 inci, înlocuiți o tigaie de tartă de 9 inci și pre-coaceți crusta înainte de a coace cu umplutură.